.


.

 

Добродојдовте...

Ова е официјалната интернет страна на музичкиот лидер 106ка, радио кое својата програма ја емитува на 106.6 на фм подрачјето во Битола, Македонија.

106-ка е позната по презентирање на најновите хитови, кои ги слушате секогаш прво на 106.6 фм, а потоа на сите други фреквенции. Покрај најновите хитови, неизбежно, тука се и старите добри класики, кои се внимателно одбрани. 106-ка нуди интересни програмски содржини за кои повеќе ќе дознаете со разгледувањето на страницата.

106-КА ГИ ПРОГЛАСИ... НАЈДОБРИТЕ ВО 2022!


СЛУШАЈ ВО ЖИВО/LISTEN LIVE

СЛУШАЈ НА WINAMP!


СЛУШАЈ ГО ПОСЛЕДНОТО ИЗДАНИЕ НА КАКАДУ ТОП 20!


106КА НА FACEBOOK!

Адреса: Крушевска 6 Г / 7000 Битола
Тел: ++389 47 228 106
email: [email protected]


 .


.
© made by BitolskaSema.com.mk team | modified by checast