.


.

 

Радио 106 е радио станица која поседува концесија од Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги на Македонија.

Својата програма ја емитува на 106,6 мегахерци на fm подрачјето.

Примарна цел е презентирање на најновата музика од најпопуларните музички пазари во светот.

Секогаш со најновите вести од музичката сцена и секогаш презентирајќи ги новите песни пред било која друга радио станица.

Покрај најновите хитови се презентираат и хитови од осумдесетите и девеесетите години, како и стари ретки класик хитови.

106-ка е неоспорно најслушаното радио во Битола со програма направена според стандардите за хит радио станица.

Музиката е застапена во следните музички стилови: поп, рок, ритам и блуз, хип хоп и денс.

Условите за рекламирање и спонзорства на 106-ка се поволни со цени адаптирани на локално ниво. Доколку сте заинтересирани за ценовникот, контактирајте со нас. Вашата реклама на Радио 106 нема да ја слуша само градот... преку нашата веб страница ја слуша и целиот свет.

Рекламните спотови се презентираат во три блока секој час, од седум часот наутро до единаесет часот навечер со тоа што редовни термини се: 07:05, 07:25, 07:45, 08:05, 08:25, 08:45 ...... 22:05.

Тел: ++389 47 228 106
email: [email protected]

 .


.
© made by BitolskaSema.com.mk team