.


.

 

106 Продукција...

Имајте модерна продукција направена од врвни продуценти со долгогодишно искуство изведена на професионална опрема. Изработката е дигитална и со гарантиран врвен квалитет, со звучни ефекти кои се надвор од овој свет!

Врвна изработка на аудио реклами, џинглови, звучни ефекти или било какво аудио според вашите потреби!

Изработка на аудио за реклами - само глас или комплетна изработка!

Изработка на радиски џинглови - специјализирани џинглови за емисии или диџеи, за вести, најави, аудио за филмски трејлери, нарации и се што ви е потребно!

Изработуваме аудио презентации на производи, услуги, презентации на јавни настани, комплетна изработка на секакви емисии и програми и се што може да се обликува во модерно продуцирано аудио.

Џингл пакети за радио станици (свипери, џинглови за идентификација на радија, почетни џинглови за емисии, радио најави, џинглови за спецификација на програми и слично).

Преслушајте ги демо матерјалите, контактирајте со нас на [email protected], кажете ни ги вашите идеи и очекувајте врвен професионализам.

Демо матерјалите се со голема mp3 компресија, а оригиналната продукција е со многу повисок квалитет!

Демо 1

Демо 2

Демо 3

Демо 4

Демо 5

Демо 6

Демо 7

 

 

 

 .


.
© made by BitolskaSema.com.mk team