.


.

 

Добродојдовте...

Ова е официјалната интернет страна на музичкиот лидер во Битола - 106ка, радио кое својата програма ја емитува на 106.6 на фм подрачјето, а можете истата да ја слушате и овде (види линк подолу).

106-ка е позната по презентирање на најновите хитови, кои ги слушате секогаш прво на 106.6 фм, а потоа на сите други фреквенции. Покрај најновите хитови, неизбежно, тука се и старите добри класики, кои се внимателно одбрани. 106-ка нуди и други интересни програмски содржини за кои повеќе ќе дознаете со разгледувањето на страницата.

Ви благодариме на вашата приврзаност и ви порачуваме да земете учество во креирањето на нашата програма со тоа што ќе ни ги соопштите вашите фаворити или ќе давате ваши сугестии без разлика на што се однесуваат.

 

НА 30, ДЕКЕМВРИ 106-КА ГИ ПРОГЛАСИ
НАЈДОБРИТЕ ВО 2020!СЛУШАЈ ВО ЖИВО/LISTEN LIVE

СЛУШАЈ НА WINAMP!


106КА НА FACEBOOK!

Адреса: Крушевска 6 Г / 7000 Битола
Тел: ++389 47 228 106
Тел/факс: ++389 47 203 605
email: 106radio@gmail.com


 .


.
© made by BitolskaSema.com.mk team | modified by checast